Dagboek Nick Bootsman

Coronapandemie dagboeken

Afbeelding: Nick Bootsman

Moe

Ik ben moe. Gisteren was ik op Nieuwsuur te zien, waarin ik vertelde over mijn leven als iemand in de risicogroep -60. Sinds vorige week officieel uitkwam dat mijn vaccinatie…

Angst

In deze blog wordt suicide benoemd. Bedenk voor je zelf of het handig is om te lezen op dit moment. Denk je aan zelfmoord? Bel 113 zelfmoordpreventie We spreken maart…

Lockdown fotografie

Omdat wij een levend document maken waarop later teruggekeken kan worden als deze ellende allemaal voorbij is, zal ik wat van mijn lockdownfotografie delen. Ik ben fervent amateurfotograaf, heb 2…

#VergeetOnsNietHugo

Geen typisch dagboekbericht vandaag, wel een ander belangrijk bericht. Ik ben 1 van de mede opzetters van de actie #VergeetOnsNietHugo vandaag op social media Onder deze hashtag, delen mensen posters…

PROFIEL
NICK BOOTSMAN

Biografie

Hi! Ik ben een 25 jarige jongen met een chronische ziekte. Corona is in mijn dagelijks leven extreem aanwezig.

Ik ben (amateur) fotograaf, ex- ICT ‘er, ex- student rechtsgeleerdheid en full time nerd. Al sinds maart volg ik de pandemie op de voet. Ik leer iedere dag bij over het virus wat ons leven al weer bijna een jaar beheerst.