Dagboek Eva Kiliç-Parro de la Paz

Corona
Pandemie
dagboeken

Astma in coronatijd

Afbeelding:8photo – www.freepik.com

Sneeuw!

Binnenzitten in corona-tijd. We doen het natuurlijk allemaal tijdens de lockdown, als het niet noodgedwongen is (alles is dicht), dan wel omdat je gelooft in het goede doel: zoveel mogelijk…

PROFIEL
Eva Kiliç-Parro de la Paz

Eva Kiliç-Parro de la Paz

Biografie

Ik ben Eva, 47 jaar en astmapatient. Nou ja, ik ben wel meer dan astmapatient, maar in coronatijden is dat natuurlijk waar het om draait. Ik ben getrouwd met Mehmet en moeder van Iker van 8. In het dagelijks leven werk ik bij een bank. Buiten het werk om ga ik graag zwemmen met mijn zoontje of in de winter juist schaatsen. Ik houd erg van koken en films kijken. In de vakanties maken we graag mooie reizen alhoewel voor het milieu ook steeds vaker voor minder ver en trein/auto kiezen. J