Terugkijkend op Corona

Deze titel is heel erg positief, dit dagboekbericht is ook niet bedoeld voor nu. Maar voor later. Als wij met zijn allen deze site weer eens raadplegen om te leren van de geschiedenis die op dit moment geschreven wordt .

Ik wil wat tips en trucks meegeven, aan jou, die dit leest in een corona vrije wereld. Mij zijn dingen overkomen tijdens corona, die het daglicht amper konden verdragen.

Ik woonde bijvoorbeeld in de eerste golf in een huis dat viel onder een instelling. Ik werd opgesloten, personeel dreigde tegen me (door de telefoon, want ik wilde ze niet meer zien ivm besmettingsgevaar) met de politie die me zou komen halen bij klachten. Ik was bang. Ik ben nog steeds bang. In november ben ik verhuisd uit de instelling, het is nu februari. Nog iedere dag schrik ik op “daar komen ze, ze worden op me af gestuurd”

Daarnaast: ik zit in een risicogroep en heb nog steeds geen uitzicht op een vaccin, dit vind ik echt heel heel erg kwalijk voor iedereen die in deze groep zit.

In een toekomstige pandemie waarvan ik hoop dat die nooit gaat plaatsvinden: DO BETTER.

Gepubliceerd door Nick Bootsman

Meer dagboekbijdragen van Nick lezen? Ga naar Nick's pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *