Angst

In deze blog wordt suicide benoemd. Bedenk voor je zelf of het handig is om te lezen op dit moment. Denk je aan zelfmoord? Bel 113 zelfmoordpreventie

We spreken maart 2020. Ik ben heel erg bang. De begeleiding van mijn toenmalige huis

kondigt strenge coronamaatregelen af. Strenger dan het RIVM voor de rest van Nederland Stelt. Ik ben bang. Heel bang. De begeleiding doet bozig, iets wat me triggert. Ik stel ook regels op. Geen personeel meer in mijn huis. Basta, wie weet waar zij allemaal geweest zijn

Inmiddels woon ik daar niet meer. Nog iedere nacht schrik ik wakker, ze komen toch niet he?

Ondertussen ben ik nog steeds bang voor corona. Al bijna een jaar ben ik bang, met zulke grote uitschieters dat ik er suicidaal van wordt. Ik wil dan niet meer leven met de angst en dat neemt het helemaal over.

In het dagelijks leven is het enigzins stabiel, maar zodra corona dichtibij komt, bijvoorbeeld een tijdje geleden toen mijn oma (die ik niet gezien had) getest moest. Ik draaide compleet door en kon alleen nog maar schreeuwen. Dit is mijn realiteit. Mijn huisarts is op de hoogte, hij kan me niet geven wat ik het hardste nodig heb, namelijk een prik. Zijn handen zijn gebonden. ” gelukkig:” zit ik in de risiocgroep – 60. DIe prik kan vast niet lang meer duren, toch? #VergeetOnsNietHugo

Gepubliceerd door Nick Bootsman

Meer dagboekbijdragen van Nick lezen? Ga naar Nick's pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *