Lockdown fotografie

Omdat wij een levend document maken waarop later teruggekeken kan worden als deze ellende allemaal voorbij is, zal ik wat van mijn lockdownfotografie delen. Ik ben fervent amateurfotograaf, heb 2 spiegelreflex camera’s. En ik kom zat lege straten tegen, omdat ik als risicogroeper zijnde alleen buiten kom als het echt heel rustig is. Op alle foto’s ligt het copyright bij mij #NickRyanPhotography

Een lege winkelstraat in het centrum van Dordrecht anderhalfuur voor avondklok tijd
Het Stationsplein in Dordrecht een uur voor avondkloktijd
Let op, houd anderhalve meter signage op de grond in het Centrum van Dordrecht
De prinses Amalia brug in Dordrecht in Lockdown tijden
Wantijpark in Dordrecht in Corona tijd

Gepubliceerd door Nick Bootsman

Meer dagboekbijdragen van Nick lezen? Ga naar Nick's pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *