Dagboek Nick afl 7

Corona heeft voor heel veel onrust gezorgd hier, en dat doet het nog steeds.

Waar ik het meeste mee zit is dat sommige mensen vinden dat alle maatregelen waar zij mee moeten leven mijn schuld zijn. Want als de risiscogroepen er niet geweest waren, die hadden we ook niet hoeven beschermen etc.

Laat me heel duidelijk zijn. Ik hoef mijn bestaan niet te verantwoorden. Aan niemand niet. Ik heb recht op leven. Daarom ben ik ook heel erg blij met het bestaan van actiegroep GeenDorHout, zij strijden voor mensen zoals ik , en door hen voel ik me gezien.

Verder heb ik sinds de lockdowns fotografie herontdekt. Bij ieder klein rondje wat ik ga hangt mijn camera op mijn rolstoel. En vandaag schoot ik een pracht van een plaatje in een park hier in de buurt

Een zwart met witte hond neemt de sprong de vijver in. Fotocredits: Nick Ryan Bootsman

Omdat deze foto mij vrolijk maakt, deel ik hem. In corona tijden is er weinig nodig om toch een glimlach op mijn gezicht te krijgen, ondanks alles

Gepubliceerd door Nick Bootsman

Meer dagboekbijdragen van Nick lezen? Ga naar Nick's pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *