Coronadagboek Nick. Aflevering 4

De urgentieverklaring had ik binnnen. En al snel zag ik een huis waar ik heeel graag wilde wonen. Ik vond het eng, verhuizen in coronatijd, maar ik ging ervoor. 16 november 2020 kon ik officieel zeggen dat ik de instelling vaarwel kon zeggen. Ik ging verhuizen! Naar een sociale huurwoning. Wat een euforie.

Tot op de dag van de verhuizing was ik zenuwachtig. Zou het goed gaan? Zou het door kunnen gaan, of is er straks iemand in contact geweest en moeten we eerst in quarantaine? Gelukkig, niks van dit alles. Tijdens de verhuizing droeg ik een mondkapje en werd het dystopische gevoel me goed duidelijk.

Inmiddels woon ik 8 weken hier. De corona stress is er nog steeds, maar zonder bozige begeleiders om me heen maakt het een wereld van verschil.

In de volgende dagboeken neem ik jullie mee in wie ik ben, en waarom corona voor mij zo eng is. Stay tuned!

Gepubliceerd door Nick Bootsman

Meer dagboekbijdragen van Nick lezen? Ga naar Nick's pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *